Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Дел од нашата понуда:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

RELAH HOTEL

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Relax Hotel се наоѓа во Аgia Maria, најпопуларната област на градот Chania. Хотелот е сместен на 8км од центарот, а 24км од аеродромот на Chania, додека пак познатата плажа во Agia Maria се наоѓа на само 80м од влезот на хотелот. Комплексот располага со прекрасни базени од кои два специјализирани за деца и посебен дел со лежалки за сончање и уживање. Исто така, постојано може да го посетувате барот за грицки и свежи пијалоци, а рецепцијата е достапна за информации во текот на целиот ден. Апартманите од хотелот се поделен во две посебни згради, Relax Main Building и Relax Star!, каде секој има засебна пространост. Во близина на хотелот се наоѓа автобуска постројка со фрекфенција на автобуси на секои 20мин.