Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Дел од нашата понуда:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

HOTEL RHENIA

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Ексклузивен традиционален хотел во Миконос, лоциран на Турлос заливот на само 2км од градот Миконост. Хотелот има прекрасен поглед над морето и градот, над New Port. Изграден во традиционален архитектонски стил и модреден и минималистички дизајн, Rhenia Hotel го претставува Миконос и неговата гостопримливост во најдобро светло и пружа релаксирачко искуство на овој остров.