Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Дел од нашата понуда:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

HOTEL THOMAS

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

Хотелот располага со 35 соби, ресторан, надворешен базен и клима. Хотел Thomas се наоѓа во градот Миконос и има беспалтен Интернет и паркинг. Аеродормот е одалечен 8 км. од хотелот.