Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Дел од нашата понуда:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

За Нас

Ибегалис е туроператор и туристичка агенција, која е во служба на туристички агенции и патници кои сакаат да патуваат.

Основач и сопственик: г-ѓа Ирена Бегалис

Поседува "А" лиценца, (бр. 542) издадена од Министерството за економија, со која е дозволено да се организираат и управуваат секаков вид на туристички услуги низ целиот свет, како што се:

- Хотелско сместување

- Чартер летови

- Планирање и организирање на патувања во зависност од вашите потреби и желби

- Автобуски превоз 

- Еднодневни крстарења 

- Рент а кар, велосипед и моторцикл

- Туристички водичи за сите наши дестинации

- Локални туристички водичи итн ..

Од моментот кога ќе ја кренете слушалката, па се до вашето безбедно враќање од избраната дестинација, ние сме обврзани да ви понудиме незаборавно и инспиративно патување надвор од границите на вашата фантазија.

Каков и да биде вашиот избор можете да бидете повеќе од сигурни дека вашето патување ќе биде исполнето со ексклузивни можности кои ќе ги надминат вашите очекувања.

Со самото избирање на ИБЕГАЛИС како туроператор и туристички агент можете да очекувате врвно Европско искуство како незаборавно патување од вашите соништа.