Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Дел од нашата понуда:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Контакт

ПРОДАЖБА – Охрид

sales.elena@ibegalis.com

sales.valentina@ibegalis.com

sales.ivana@ibegalis.com

dimitri@ibegalis.com

Струга & rent-a-car: 

rent-a-car@ibegalis.com


Инфо: 
info@ibegalis.com

Име и Презиме:
е-маил:
Телефон:
Период:
Број на парници
Начин на плаќање(во готово, картичка, фактура)
Коментар:

 

ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА И ТУРОПЕРАТОР ИБЕГАЛИС

 

ИБЕГАЛИС - Охрид

ул. Димитар Влахов, згр.1 , влез 1, кат 4, стан Д13

6000 Охрид

 тел. 046 279 878 /879;   260 303;   260 323

факс. 046 257 154

 работно време  Пон - Саб  08 : 00 - 20 : 00

 

----------------------------------------------------------------------------------

 

ИБЕГАЛИС - Подружница Струга

ул. Борис Кидрич  51,  (Печурка)

6330 Струга

тел.  046 523 535

моб.  078 444 074 

факс. 046 520 698

 работно време:  Пон - Чет  10 : 00 - 18 : 00

                             Пет  10 : 00 - 14 : 00

                             Саб  14 : 00 - 18 : 00